Hati & Skoll Necklace U$3.2/PC

Hati & Skoll Necklace U$3.2/PC-NORSECOLLECTION - Бижута за викинг, колие за викинг, гривна за викинг, пръстени за викинг, чаши за викинг, аксесоари за викинг, занаяти за викинг

ABOUT THE PRODUCT


–  Item No.:VN507

–  304 Stainless Steel

–  60cm*4mm Wheat Chain

–  MOQ:10pcs

Hati & Skoll Necklace U$3.2/PC-NORSECOLLECTION - Бижута за викинг, колие за викинг, гривна за викинг, пръстени за викинг, чаши за викинг, аксесоари за викинг, занаяти за викинг

Hati & Skoll Necklace U$3.2/PC-NORSECOLLECTION - Бижута за викинг, колие за викинг, гривна за викинг, пръстени за викинг, чаши за викинг, аксесоари за викинг, занаяти за викинг