Byzylyk Wolf 10 USD/PC

Byzylyk Wolf 10 USD/PC-NORSECOLLECTION- Bizhuteri Viking, Gjerdan Viking, Byzylyk Viking, Unaza Viking, Krika Viking, Aksesorë Viking, Punime Vikinge

PR PRODUKTIN


Geri dhe Freki janë dy ujqër besnikë që shoqërojnë perëndinë Odin. Ata do të flinin me radhë për të siguruar që dikush do të mbante gjithmonë një sy vigjilent mbi zotërinë e tyre.

– Numri i artikullit: VB189

– 304 Çelik inox

– Madhësia: 22 cm

– MOQ: 10 copë

Byzylyk Wolf 10 USD/PC-NORSECOLLECTION- Bizhuteri Viking, Gjerdan Viking, Byzylyk Viking, Unaza Viking, Krika Viking, Aksesorë Viking, Punime Vikinge

Byzylyk Wolf 10 USD/PC-NORSECOLLECTION- Bizhuteri Viking, Gjerdan Viking, Byzylyk Viking, Unaza Viking, Krika Viking, Aksesorë Viking, Punime Vikinge